Dvoudenní útěk do Prahy

 


Ve středu a  čtvrtek   jsme se vydali na vzrušující dobrodružství po Praze a ubytovali se v útulném Hostelu Elf. Naše dvoudenní eskapáda byla nabitá vzrušujícími aktivitami, včetně jedinečné interaktivní pěší prohlídky navržené speciálně pro studenty středních škol. Byli jsme nadšeni, že jsme mohli prozkoumat skryté skvosty města a objevit jeho bohatou historii.
 
Interaktivní pěší prohlídka
Náš den začal dvouhodinovou interaktivní pěší prohlídkou, která byla přizpůsobena  úrovní angličtiny. Náš nadšený průvodce nás vzal na fascinující cestu pražskými ulicemi a zasypal nás příběhy o dominantách města. Prohlídka byla poutavá, interaktivní a zábavná, takže pro nás všechny byla nezapomenutelným zážitkem.
 
Večerní návštěva Divadla Studio Dva
 
Po celodenním poznávání jsme si odpočinuli a nabrali nové síly, než jsme se vydali do divadla Studio Dva na večerní představení klasické hry Nikolaje Gogola „Revizor“. Hra byla chytře přizpůsobena moderní době a talentovaní herci a herečky nás dokonale bavili.
 
Náš pobyt v Hostelu Elf nám poskytl perfektní základnu pro odpočinek. Interaktivní pěší prohlídka byla jedinečným a příjemným zážitkem, zatímco večerní představení ve Studiu Dva bylo lahůdkou pro smysly. Z Prahy jsme odcházeli spokojeni a nabití.(Lá)