Školní výlet třídy tercie do Říček: Nezapomenutelné zážitky v přírodě

Tercie se letos znovu vydala na školní výlet do malebné oblasti Říčky v Orlických horách. Tento každoroční výlet se stává stále více oblíbeným mezi studenty i učiteli, a letošní rok nebyl výjimkou. Po příjezdu do naší chaty a rychlém ubytování jsme se pustili do programu plného zábavy a dobrodružství.

První den: Orientační běh a táborák

Program prvního dne zahájil orientační běh mezi sjezdovkami, který nám umožnil nejen procvičit naši orientaci v terénu, ale také obdivovat krásy okolní přírody. Běhání mezi stromy a překonávání různých překážek bylo náročné, ale zároveň velmi zábavné. Po sportovním výkonu jsme si všichni zasloužili pořádnou večeři. Rozhodli jsme se pro tradiční špekáčky opečené na ohni, které jsme si s chutí užili.


Během večeře nás překvapila nečekaná návštěva - neznámý pes, který se k nám připojil. Byl to roztomilý a přátelský čtyřnohý host, který se rychle spřátelil s celou třídou a dokonce si dopřál několik špekáčků. Tento vtipný okamžik nám všem vykouzlil úsměv na tváři a stal se jedním z nezapomenutelných momentů našeho výletu.


Po večeři nastal volný program, během kterého si každý našel něco, co ho bavilo. Někteří z nás hráli společenské hry uvnitř chatky, jiní se pustili do míčových her na hřišti za chatkou, kde jsme si zahráli fotbal nebo vybíjenou. Skupina hudebně nadaných studentů si zase přinesla kytaru k táboráku a zpívali jsme oblíbené písně, což vytvořilo úžasnou atmosféru plnou smíchu a radosti.

Druhý den: Volejbalový zápas s učiteli

Druhý den byl naplánován volejbalový turnaj, na který jsme se všichni těšili. Zápas byl ještě zajímavější díky tomu, že kapitáni týmů byli naši učitelé, kteří nás na výlet doprovázeli. Byla to skvělá příležitost vidět naše učitele v jiné roli a poznat je z jiné stránky. Volejbalový zápas byl plný napětí, soutěživosti a fair play. Učitelé se ukázali jako skvělí sportovci a my jsme se také snažili ze všech sil. Nakonec nezáleželo na tom, kdo vyhrál, protože jsme si všichni užili spoustu legrace a společného času.

Výlet do Říček byl plný dobrodružství, přátelství a nezapomenutelných zážitků. Těšíme se na další ročník a doufáme, že bude stejně úžasný jako tento. Děkujeme našim učitelům za organizaci a za to, že s námi sdíleli tyto krásné chvíle.


Za třídu 3A s částečným využitím své učitelky matematiky a AI sepsala Daniela Flídrová